Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2008-04-08/4621-4621.html
Data: Apr 8, 2008 (21:24)

Delegatia estoniana a Parlamentului va efectua o vizita de lucru in Moldova

Potrivit Serviciului de presă al Parlamentului, o delegaţie a Comisiei pentru Afaceri Europene a Riigikogu (Parlament) Republicii Estonia se va afla între 9 - 10 aprilie curent într-o vizită de lucru la Parlamentul Republicii Moldova, la invitaţia lui Marian LUPU. Delegaţia este condusă de către Marko Mihkelson, Preşedintele Comisiei. 

Vizita are drept scop identificarea unor noi acţiuni de impulsionare a cooperării interparlamentare moldo-estoniene în vederea susţinerii Republicii Moldova în demersurile de integrare europeană.

Delegaţia estoniană va fi primită de Marian LUPU, Preşedintele Parlamentului, precum şi va avea întrevederi cu membrii Comisiei pentru politică externă şi integrare europeană, condusă de Grigore Petrenco, şi cu membrii Grupului parlamentar de prietenie Moldova – Ţările Baltice, condus de Iurie Roşca.

Parlamentarii estonieni se vor întâlni, de asemenea, cu Andrei STRATAN, Ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, şi cu Eugen Revenco, Director de programe la Asociaţia pentru Politică Externă.