Trimite e-mail | Printeaza
Politic
26.03.2008

Moldova şi-a confirmat participarea la şedinţa Consiliului miniştrilor afacerilor externe al CSI la 28 martie

MAE rus a comunicat că până la 20 martie îşi confirmasere participarea la şedinţa Consiliului miniştrilor afacerilor externe (CMAE) al CSI şefii diplomaţiilor din Armenia, Belarus, Moldova şi Tadjikistan, precum şi a ministrul interimar de externe al Ucrainei.

La şedinţa CMAE al CSI va fi examinată cooperarea ţărilor Comunităţii pentru asigurarea securităţii şi combaterea crimelor, a comunicat Departamentul Informaţii şi Presă al MAE rus.

"În cadrul şedinţei se preconizează de a aborda proiectele Concepţiei pentru cooperarea statelor-participante la CSI în sfera asigurării securităţii informaţionale şi Planul complex de măsuri pentru realizarea Concepţiei pentru cooperarea statelor-participante la CSI în sfera asigurării securităţii informaţionale pe perioada anilor 2008-2010", - se menţionează în comunicatul citat.

Se aşteaptă că în cadrul şedinţei va fi aprobat proiectul Declaraţiei şefilor de state-participante la CSI cu privire la activizarea cooperării pentru combaterea traficului ilicit de droguri, substanţe psihotrope şi precursori.

Participanţii CMAE urmează să pregătească în cadrul acestei şedinţei reuniunea Consiliului şefilor de guverne ale CSI, care va avea loc la 23 mai curent, la Minsk.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus