Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
24.03.2008

Oferta de burse din Republica Elenă

Ministerul Educaţiei Naţionale al Republicii Elene anunţă concurs pentru bursele postuniversitare (durata 2 ani): stagii de perfecţionare a limbii şi culturii Greciei (durata 1 an); cercetări ştiinţifice pentru deţinătorii de grade corespunzătoare (durata 3 luni), acordate tinerilor din Europa (ţările din Balcani), Asia şi Africa, anul de studii 2008-2009. Dosarele pentru aplicare vor conţine: 1. Formularul de aplicare cu o fotografie recentă; 2. Curriculum Vitae; 3. Diploma de studii superioare; 4. Certificat oficial, care denotă nivelul de cunoaştere a limbii elene sau engleze; 5. Certificat medical; 6. Două scrisori de recomandare; 7. Copia paşaportului. 8. 1 fotografie recentă; 9. Aviz favorabil de la o instituţie de învăţământ superior din Republica Elenă, care atestă disponibilitatea acesteia de a admite candidatul la studii.

E necesar ca actele menţionate mai sus să fie traduse în l. greacă, engleză sau franceză. Aplicanţii depun doar fotocopii legalizate, deoarice documentele depuse nu vor fi restituite. Dosarele incomplete sau completate negligent nu vor fi luate în consideraţie pentru concurs.

Nu vor fi acceptaţi pentru concurs candidaţii, care au beneficiat anterior de burse ale Guvernului Republicii Elene. Vârsta limită – 35 ani Data limită de aplicare este 18 aprilie, curent. Rezultatele concursului vor fi anunţate prin autorităţile diplomatice greceşti după luna iunie, 2008.

Suportul financiar al Programului: 1. Bursă lunară; 2. O sumă unică la sosire; 3. Servicii medicale gratuite, în caz de urgenţă;

Bursierilor nu li se permite angajarea la serviciu in Republica Elenă pe parcursul studiilor. Cheltuielile, ce ţin de călătoria internaţională, vor fi suportate de către candidaţi. Dosarele se depun la Ministerul Educaţiei şi Tineretului. Informaţii suplimentare la tel.: 23 80 61

Sursa: Ministerul Educaţiei şi Tineretului

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus