Trimite e-mail | Printeaza
Economie
27.02.2008

Termocom-ul va boicota şedinţele Primăriei până la aprobarea noului tarif la energia termică

Administraţia SA „Termocom” a declarat că a transmis Consiliului Municipal Chişinău un nou set de documente, inclusiv calculul pentru tariful la energia termiăa, actualizat în conformitate cu rezultatele activităţii întreprinderii în 2007. Totodată, administraţia a declarat că nu va transmite categoric Primariei alte informaţii şi nu va participa la şedintele Primăriei până la aprobarea noului tarif.

De asemenea, administraţia SA „Termocom” a anunţat că va iniţia acţiuni în judecată pentru a-şi apăra interesele legitime şi că, „până la revenirea la normalitate, nici un angajat al întreprinderii nu va face nici o declaraţie publică în legătură cu această tem”.

Administraţia SA „Termicom” este dispusă să iniţieze consultaţii cu fracţiunile politice din Consiliul municipal. cu excepţia fractiunii Partidului Libera,. în vederea identificării soluţiilor pentru normalizarea situaţiei.

Potrivit declaraţiei administraţiei SA "Termocom" , toate aceste măsuri au fost impuse de „Termocom” „pentru a forţa administraţia publică locală să-şi facă datoria”.

SA „Termocom” acuza condicerea Primăriei de atitudine ostilă faţă de întreprindere şi de tergiversare intenţionată a examinării chestiunii de majorare a tarifului la energia termică.

Anterior, administraţia „Termocom” a solicitat Consiliului Municipal Chişinău să aprobe un tarif de 900 lei pentru o gigacalorie, practic dublu faţă de cel existent.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus