Trimite e-mail | Printeaza
Politic
12.02.2008

Preşedintele Voronin are un nou consilier în politică externă în vârstă de 31 de ani

Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a semnat marţi decretul cu privire la numirea lui Tudor Vasilică în funcţia de consilier al Preşedintelui Republicii Moldova în problemele de politică externă şi integrare europeană.

Prin alt decret prezidenţial, au fost modificate anexa la decretul Preşedintelui Republicii Moldova n.52-IV din 17 mai 2005 privind structura Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova şi decretul Preşedintelui Republicii Moldova n. 53-IV din 17 mai 2005 privind Regulamentul Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova, prin care funcţia de „consilier al Preşedintelui în probleme de politică externă” se substituie cu cea de „consilier al Preşedintelui în probleme de politică externă şi integrare europeană”.

Tudor Vasilică s-a născut în 1977 şi este absolvent al facultăţii juridice a Universitatăţii de Stat din Grecia. Până la numirea sa în funcţia de consilier prezidenţial, Tudor Vasilică a deţinut funcţia de însărcinat cu afaceri ad iterim al Ambasadei Republicii Moldova la Atena.

 

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus