Trimite e-mail | Printeaza
Politic
11.02.2008

Premierul bulgar Serghei Stanişev va efectua o vizită oficială în Moldova în perioada 14-16 februarie

Premierul bulgar Serghei Stanişev va efectua o vizită oficială în Moldova în perioada 14-16 februarie

Potrivit presei bulgare, aceasta va fi prima vizită oficială a unui premier bulgar în Moldova de la proclamarea independenţei Moldovei. Vizita premierului bulgar Serghei Stanişev va avea loc la invitaţia omologului său moldovean Vasile Tarlev.

În prima zi a vizitei sale în Moldova Serghei Stanişev va avea o întrevedere cu premierul moldovean Vasile Tarlev. Se prevede semnarea Acordului interguvernamental privind apărarea comună şi schimbul de informaţie secretă.

La 15 februarie premierul Bulgariei se va întâlni cu preşedintele Vladimir Voronin şi cu preşeditele Parlamentului Marian Lupu.

În cadrul vizitei sale premierul va fi însoţit de o delegaţie de oameni de afaceri care va participa la forumul de afaceri moldo-bulgar.

A treia zi  a vizitei sale premierul bulgar o va dedica întrevederilor cu diaspora bulgară şi va vizita regiunea Taraclia.

Vineri, 15 februarie, premierul Bulgariei Serghei Stanişev va susţine o conferinţă de presă la sediul Ministerului Afacerilor Externe şi Intergrării Europene.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus