Trimite e-mail | Printeaza
Politic
01.02.2008

Demnitarii din Moldova sunt invitaţi să-şi depună declaraţiile de avere pe site-urile Asociaţiei Presei Independente şi Alianţei Anticorupţie

Politicienii, funcţionarii publici, alţi demnitari care consideră că nu au ce ascunde şi susţin principiul transparenţei veniturilor obţinute de ei, sunt încurajaţi să-şi facă publică declaraţia de avere în întregime, plasând-o pe paginile web ale API – www.api.md şi Alianţei Anticorupţie – www.alianta.md.

Pentru a face acest lucru, politicienii şi funcţionarii publici sunt rugaţi să telefoneze la numărul din Chişinău 22-09-96 sau să trimită copia scanată a Declaraţiei cu privire la venituri şi proprietate la adresa de e-mail obiectiv@api.md

Suplimentul anticorupţie „Obiectiv” îşi va informa cititorii cine dintre politicieni şi funcţionari publici sunt gata să-şi prezinte averea la vedere.

Publicaţia OBIECTIV este editat de Asociaţia Presei Independente (API) în colaborare cu Alianţa Anticorupţie şi este difuzat de 17 ziare naţionale şi locale, cu un tiraj cumulativ de circa 85000 de exemplare. Suplimentul apare lunar în limbile română şi rusă. OBIECTIV este editat în cadrul unui proiect finanţat de reprezentanţa din Moldova a Fundaţiei Eurasia, cu resurse financiare de la Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi Agenţia Suedeză pentru Cooperare şi Dezvoltare Internaţională (SIDA(ASDI).

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus