Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
23.01.2008

Un nou grup media a fost lansat la Chisinau

Un nou grup media a fost lansat la Chisinau. New Media Group isi propune sa devina liderul presei pe internet. Primul pas este lansarea Agentiei de publicitate online AdCenter. In 2008, NMG anunta preluarea unor produse media existente pe piata mass-media din Republica Moldova si lansarea unor noi platforme web 2.0.

„Piaţa mass-media din Republica Moldova este în proces de formare. Paralel, creşte rapid numărul utilizatorilor internet. Astfel, ne-am propus să creăm un grup media, care să activeze exclusiv pe internet. În perioada următoare, NMG pregăteşte mai multe surprize. Inteligenţa, inovaţia şi performanţa produselor NMG vor dinamiza piaţa mass-media din Republica Moldova”, a declarat Tudor Darie, director general NMG.

„New Media Group a fost creat la initiativa a patru persoane cu experienta in sectorul asociativ, business, marketing si publicitate. Acestia sunt si proprietarii NMG: Tudor Darie, Vasile Galusca, Dumitru Ciorici si Sergiu Galusca. Uniti intr-o echipa bazata pe valori si principii, reprezentam o forta incontestabila”, a declarat Dumitru Ciorici, director executiv NMG.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus