Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2008-01-10/3636-3636.html
Data: Jan 10, 2008 (20:18)

Primarul-general al Chişinăului, implicat într-un accident rutier

În dimineaţa zilei de astăzi, în jur de ora 8.00, în timp ce se afla la volanul automobilului de serviciu de marca „Toyota Camri", primarul general Dorin Chirtoacă a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul s-a produs la intersecţia străzilor Bucureşti şi Vlaicu Pârcălab.

Automobilul „Toyota Camri" a fost tamponat de un alt autoturism care se deplasa pe str. Bucureşti. Impactul a provocat deraparea maşinii în care se afla primarul şi în consecinţă aceasta a intrat în coliziune cu un alt automobil.

În rezultatul accidentului, nici o persoană nu a avut de suferit, iar maşinile au fost deteriorate neesenţial. În scurt timp, la faţa locului au venit colaboratorii Secţiei Poliţiei Rutiere, care au constatat circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier.

După care, şoferii autoturismelor s-au deplasat la sediul Secţiei Poliţiei Rutiere a Comisariatului general de Poliţie a municipiului Chişinău. Primarul general Dorin Chirtoacă a mers la Secţia Poliţiei Rutiere după ce a prezidat două şedinţe de lucru la care au participat pretorii de sector, reprezentanţii Comisariatului general de Poliţie a municipiului Chişinău şi conducătorii subdiviziunilor antrenate în acţiunile de deszăpezire a oraşului, care au raportat despre măsurile întreprinse în ultimele 24 de ore în această direcţie.

La sediul Secţiei Poliţiei Rutiere, Dorin Chirtoacă a efectuat toate procedurile prevăzute de legislaţia în vigoare, inclusiv a trecut testul la alcoolemie, relatează Direcţia Relaţii Publice a Primăriei mun. Chişinău.