Trimite e-mail | Printeaza
Economie
27.12.2007

MEC invita agentii economici din Moldova sa participe la concursul “Investitorul Anului 2008” din Belgrad

Ministerul Economiei si Comertului de comun cu Organizatia de Promovare a Exportului din Moldova invita intreprinderile cu capital strain din tara noastra sa participe la concursul organizat de catre Organizatia pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (OECD) “Investitorul Anului  2008”, desfasurat la Belgrad (Serbia).  Decernarea premiului „Investitorul Anului 2008” va fi efectuata in perioada 11 – 12 februarie 2008,  in cadrul Conferintei Interministeriala “Cresterea Investitiilor si Competitivitatii in Sud – Estul Europei”, eveniment organizat sub patronajul Prim – ministrului Republicii Serbia.

Obiectivul general al conferintei se va focusa asupra evidentierii oportunitatilor de crestere a investitiilor si competitivitatii in Sud – Estul Europei prin intermediul structurilor regionale, cum ar fi, Consiliul Regional de Cooperare, Acordul European Central Pentru Comert Liber (CEFTA) si Programul „Investment  Compact”.

In cadrul lucrarilor conferintei va avea loc ceremonia de decernare a premiului pentru Investitorul Anului 2008, premiu oferit pentru activitatea companiilor straine care au plasat capital in tarile regiunii de Sud – Est a Europei , in anii 2006 si 2007. In acest an se va concura pentru Premiul Regional si Premiul National, concurentii fiind evaluati si repartizati in grupe.

Premiile Regionale vor fi inminate pentru: 1.Investitie  Greenfield, 2. Privatizare, Achizitie si Concesiune, 3. Cel mai mare creator de locuri de munca, 4. Cea mai inovativa companie. Premiile Nationale prevad acordarea a  cate un premiu pentru fiecare tara din Sud – Estul Europei.

In cazul in care, compania Dumneavoastra, este o societate cu capital strain si este interesata sa participe in acest concurs, Va rugam sa ne contactati pentru a va oferi mai multe detalii despre procesul de selectie si conditiile de participare.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus