Trimite e-mail | Printeaza
Economie
27.12.2007

MEC anunta concursul de selectare a Operatorului National pentru participarea Republicii Moldova la World Expo Shanghai 2010, China

In perioada  1 mai - 31octombrie 2010 se va desfasura Expozitia Internationala  The World Exposition Shanghai China 2010, cu tematica „Better city-Better life” (Un oras  mai bun – o viata mai buna), la care vor participa peste 100 de tari si  organizatii internationale. Republica Moldova a fost inregistrata oficial in calitate de  participant la World Expo 2010, avand in vedere constructia unui stand national.

Astfel in Buletinul Achizitii Publice nr.100 din 14.12.07 a fost publicat anuntul cu privire la organizarea  licitatiei publice (nr. Licitatiei 2430/07)  ce tine de contractarea operatorului national care va asigura participarea Republicii Moldova  la expozitia World Expo 2010 Shanghai, China.

Atribuirea contractului de prestare de servicii  de operator national se va face in urma  analizei ofertelor primite pana in termenii stabiliti, in baza criteriului - „proiectul cel mai interesant si pretul rezonabil” cu indeplinirea conditiilor si termenilor din Caietului de Sarcini, disponibil la Organizatia de Promovare a Exportului din Moldova.

Toate ofertele parvenite de la solicitanti vor fi acumulate la Organizatia de Promovare a Exportului din Moldova, institutie subordonata Ministerului Economiei si Comertului din Republica Moldova.

Termenul de depunere a ofertelor este de pana la 15 ianuarie 2008, ora 09.30

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus