Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2007-12-25/3566-3566.html
Data: Dec 25, 2007 (20:35)

Viceministrul economiei si comertului Viorel Melnic a participat la deschiderea oficiala a Targului de Craciun

Potrivit MEC, Viceministrul economiei si comertului Viorel Melnic a participat marti, 25 decembrie la deschiderea oficiala a celei de a IV-a editie a Targului de Craciun cu genericul „Magii de Craciun – bucurii de bun augur”, desfasurat anual la  Centrul International de Expozitii “MOLDEXPO” SA, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.

Targul de Craciun, reprezinta un iarmaroc, ce intruchipeaza rodul muncii antreprenorilor, implementarea fanteziei, perseverentei si harniciei lor si ofera posibilitate agentilor economici nu doar sa-si demonstreze productia, dar si sa comercializeze marfuri si produse de larg consum. Semnificatia produselor, fabricate si propuse spre realizare, este de a servi drept cadou pentru sarbatorile de Craciun si Anul Nou.

Scopul Targului de Craciun rezida in imbinarea a doua principii: pe de o parte promovarea celui mai tanar segment al economiei nationale, pe de alta parte – organizarea pentru populatie a unui targ de bunuri, la preturi promotionale si calitate superioara, binevenite in ajunul sarbatorilor de iarna. Oferta include produse pentru masa de revelion, cosmetica, parfumerie si produse igienice, tricotaje si articolele vestimentare, vestimentatie pentru copii, obiecte de arta si artizanat, propuse de agentii economici din mun. Chisinau, orasele si satele republicii.

De rand cu intreprinderile din sectorul businessului mic si mijlociu isi vor propune produsele intreprinderi notorii din republica, precum Carmez S.A., Telemar S.R.L., Ionel S.A., Mioara S.A., Rada S.A. etc.

In cadrul Targului se va desfasura concursul „Cel mai bun produs”, apreciat de vizitatorii expozitiei. Comisia de concurs va acorda prioritate produselor noi, iar invingatorii se vor alege cu diplome la nominalizarile preconizate. Ceremonia de decernare a invingatorilor va avea loc la 29 decembrie, ora 12.00.