Trimite e-mail | Printeaza
IT
21.12.2007

Ce de-al patrulea operator de telefonie mobilă din Moldova şi-a lansat activitatea

Compania Eventis Mobile şi-a lansat activitatea la 21 decembrie 2007. precum a declarat vineri, directorul Eventis Mobile Iuri Ceban, în present, reţeaua companiei acoperă 40% din teritoriul ţării, inclusiv toate oraşele mari, iar roamingul este valabil pentru 150 de ţări. Până la finele anului 2008 compania intenţionează să-şi extindă aria de acoperire la un nivel de până la 95% din teritoriul ţării.

Utilajul actual permite deservirea a 100 mii de abonaţi. Compania preconizează timp de 3 ani să cucerească 25% din piaţa telefoniei mobile a Moldovei.

Reprezentanţii companiei au anunţat că Eventis este gata să ofere servicii moderne prezente pe piaţă - GPRS, EDGE, WAP, Internet-Mobile etc. A fost menţionat că au fost instalate 60 de staţii de bază şi 250 de staţii procurate, iar alte 60 de staţii vor fi instalate în timpul apropiat.

Potrivit directorului departamentului tehnic Maxim Seliunin, compania a procurat cel mai performant utilaj al companiei NokiaSiemens Network care de-facto asigură o legătură de generaţia a treia - G3.

Compania Eventis a ieşit pe piaţă cu trei pachete, orientându-se către tineret, familie şi business. Costul unei minute de convorbiri oscilează între 0,8 şi 2 lei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus