Trimite e-mail | Printeaza
Social
19.12.2007

Proiectele a cinci organizatii de copii si femei din RM vor fi finantate din mijloacele banesti colectate in timpul actiunii de caritate „Bazarul de iarnă”

O sumă de aproximativ 9 300 dolari SUA a fost colectată în cadrul acţiunii de caritate „Bazarul de Iarnă”, ediţia a 11-a, organizată de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova, care a avut loc pe 15 decembrie 2007.

„Această sumă este mai mare decât cea acumulată anul trecut, dar şi din întreaga istorie a activităţii Clubului. Este o realizare deosebită pentru noi. Suntem bucuroşi că vom putea contribui la schimbarea spre bine a vieţii oamenilor din Moldova” – a menţionat Sara KIRBY, preşedintele Clubului Internaţional al Femeilor din Moldova. Mijloacele băneşti colectate în timpul Bazarului vor fi utilizate pentru susţinerea a cinci organizaţii, ale căror cereri de finanţare au fost selectate de comitetul pentru granturi al CIFM. Acestea sunt: punctul medical din satul Balaureşti (Nisporeni), grădiniţa “Spicuşor” (Criuleni) şi ONG-urile “Caroma Nord” (s. Pârliţa, Făleşti), “Generaţia mea” (s. Grătieşti, Chişinău), “Pro Dezvoltare” (s. Hârbovăţ, Anenii Noi).

Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova a fost creat în 1997. Scopul lui iniţial era de a oferi posibilitatea cetăţenilor străini de a se implica în activităţile de caritate şi de a se încadra în viaţa şi cultura Moldovei. În prezent, Clubul e compus din 80 de membri şi este deschis atât pentru cetăţenii Moldovei, cât şi pentru cei din alte ţări. Pe parcursul a 10 ani de activitate CIFM a reuşit să colecteze peste 100 000 dolari SUA.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus