Trimite e-mail | Printeaza
Politic
12.12.2007

Peste 400 agenti economici si-au anuntat participarea la editia din anul 2008 a expozitiei „Fabricat în Moldova”

Potrivit Serviciului de presa al Executivului, Prim-ministrul Vasile Tarlev a prezidat şedinţa comitetului organizatoric pentru pregătirea şi desfăşurarea ediţiei a VII-a expoziţiei naţionale cu participare internaţională „Fabricat în Moldova”, ce se va petrece în perioada 5-8  februarie 2008 cu susţinerea Guvernului.

Viceministrul Economiei şi Comerţului Viorel Melnic a informat că acţiunile pentru pregătirea expoziţiei se realizează conform Planului de activităţi aprobat de comitetul organizatoric.

La ediţia din anul 2008 a expoziţiei şi-au anunţat participarea peste 400 agenţi economici, spaţiul expoziţional propus fiind majorat pînă la 3 mii metri patraţi. Expoziţia va fi cu vînzare.

Potrivit concepţiei aprobate, programul ediţiei a VII-a a expoziţiei include un spectru larg de activităţi, inclusiv seminare şi mese rotunde cu participarea oamenilor de afaceri, axate  pe teme actuale ale antreprenoriatului. De asemenea, în cadrul expoziţiei se preconizează desfăşurarea forumului economic cu participarea activă a tineretului.

Expoziţia va finaliza cu petrecerea concursurilor „Cel mai bun contribuabil al anului”,  „Marca comercială a anului 2007” şi „Premiul de stat în domeniul calităţii”.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus