Trimite e-mail | Printeaza
Politic
12.12.2007

Belgia ar putea stabili o cota de burse pentru studentii moldoveni la Universitatea din Liege

În cadrul întrevederii cu preşedintele moldovean la Chişnău, preşedintele Parlamentului Regiunii Valone din Regatul Belgiei, Jose Happart a menţionat că va face, în cadrul ministerului de resort al Belgiei, demersurile de rigoare în scopul stabilirii unei cote de burse pentru studenţi moldoveni la Universitatea din Liege.

Jose Happart a mai pledat pentru stabilirea unor contacte permanente de cooperare între instituţiile de învăţămînt superior de profil economic şi agrar din Moldova şi Regatul Belgiei.

În cadrul întrevederii Vladimir Voronin şi Jose Happart au examinat posibilităţile de activizare a cooperării comercial-economice dintre ţara noastră şi Belgia, în special, în domeniul aviaţiei civile. Au fost examinate aspecte concrete vizînd implementarea prevederilor Acordului de colaborare între Administraţia de Stat a Aviaţiei Civile din Republica Moldova şi Aeroportul din Liege (Belgia), semnat în iunie acestui an în cadrul vizitei şefului statului Vladimir Voronin în Regatul Belgiei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus