Trimite e-mail | Printeaza
Politic
26.11.2007

Prim-ministrul a prezidat o sedinta de lucru privind promovarea initiativelor sefului statului

Potrivit Serviciului de presa al Executivului, Vasile Tarlev a prezidat o şedinţă de lucru privind promovarea iniţiativelor Preşedintelui Moldovei Vladimir Voronin cu privire la întărirea încrederii şi securităţii în contextul procesului soluţionării problemei transnistrene.

În cadrul şedinţei Vasile Tarlev a solicitat tuturor grupurilor de lucru, create de Guvern în scopul realizării iniţiativelor Preşedintelui, în termene de trei zile să generalizeze şi să prezinte Ministerului Economiei şi Comerţului şi Ministerului Reintegrării listele proiectelor în domeniile vizate pentru a fi propuse spre consultare şi implementare.

Potrivit indicaţiei Primului-ministru, Ministerul Reintegrării va întreprinde acţiunile de rigoare în vederea elaborării, împreuna cu reprezentanţii regiunii transnistrene, a unor mecanisme comune de conlucrare pentru realizarea proiectelor convenite.

Prin Hotărîrea Guvernului cu nr. 1178 din 31 octombrie 2007 au fost create 8 grupuri de lucru care urmează să prezinte propuneri concrete vizînd modalităţile practice de realizare, în cooperare cu  reprezentanţii regiunii transnistrene, a iniţiativelor Preşedintelui Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus