Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
22.11.2007

Concurs in vederea suplinirii posturilor vacante la Secretariatul CRC

În contextul procesului de instituire şi lansare, în februarie 2008, a activităţii Consiliului Regional de Cooperare (CRC), care va prelua responsabilităţile şi competenţele Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est, a fost anunţat un concurs în vederea suplinirii posturilor vacante la Secretariatul CRC, cu sediul la Sarajevo (Bosnia şi Herzegovina). Astfel, a fost lansată etapa a treia şi ultima relevantă concursului pentru următoarele funcţii în cadrul Secretariatului CRC: Expert în Dezvoltare Economică şi Socială; Expert în domeniul Infrastructurii; Expert în Justiţie şi Afaceri Interne; Expert în domeniul Cooperării Parlamentare; Asistent al Grupului de Experţi; Asistent al Şefului Grupului de Experţi; Translator; Contabil. În cadrul Oficiului CRC de legătură cu sediul la Bruxelles (Belgia): Şef al Oficiului de Legătură; 2 Consilieri; Administrator al Oficiului; Asistent al Şefului Oficiului de Legătură. 

Potrivit serviciului de presa al MAEIE, funcţionarii din administraţia publică naţională, aplicanţi din sectorul privat şi societatea civilă reprezintă categoria de candidaţi eligibili pentru suplinirea funcţiilor vizate.

Informaţii suplimentare aferente termenilor de referinţă şi descrierii posturilor vacante pot fi accesate la adresa: http://www.stabilitypact.org/vacancies/RCC.asp

Persoanele interesate sunt invitate să transmită scrisoarea de intenţie şi CV-ul în limba engleză la următoarele adrese: rccrecruitment@stabilitypact.org şi bnps@mfa.md, pînă la 17 decembrie 2007. 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus