Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2007-11-14/3026-3026.html
Data: Nov 14, 2007 (20:53)

La 6 decembrie la Chisinau va avea loc conferinta internationala „Formarea pietei obligatiunilor corporative in Moldova”

Ministerul Economiei si Comertului, Comisia Nationala a Pietei Financiare si USAID vor organiza pe 6 decembrie 2007, la Chisinau, Conferinta internationala cu genericul “Formarea pietei obligatiunilor corporative in Republica Moldova” . Decizia in cauza a fost luata in cadrul intrevederii de astazi a Ministrului Igor Dodon cu expertii USAID in domeniul pietei de obligatiuni.

“Pe parcursul anului curent MEC a initiat un sir de schimbari legislative in domeniul pietei de capital, precum ar fi  Megaregulatorul, Legea pietei valorilor imobiliare, etc. menite sa formeze si sa dezvolte piata obligatiunilor corporative in Moldova”, a mentionat Igor Dodon.

Potrivit unui comunicat al MEC, la conferinta internationala vor fi invitati sa participe experti din Polonia, Romania, Italia, Bulgaria, Olanda, Rusia, Kazakhstan, etc.

Ministrul economiei a atentionat despre importanta participarii la conferinta  in cauza nu doar a expertilor din domeniu si a participantilor la piata de obligatiuni, dar si a potentialelor emiteti -  intreprinderile  de stat si particulare din Moldova.