Trimite e-mail | Printeaza
Politic
06.11.2007

La 8 noiembrie, la Tel Aviv, se va desfasura forumul de afaceri moldo-israelian

Potrivit serviciului de presă al Parlamentului, forumul de afaceri va avea loc în cadrul vizitei oficiale în perioada 6-9 noiembrie a delegaţiei moldoveneşti, condusă de preşedintele Parlamentului Moldovei Marian Lupu. Delegaţia parlamentară este însoţită de o numeroasă delegaţie a oamenilor de afaceri şi reprezentanţi ai Guvernului. 

La Ierusalim Marian LUPU va fi primit de către Shimon PERES, Preşedintele Statului Israel.

Preşedintele Parlamentului moldovean, de asemenea, se va întâlni cu omologul său israelian, Dalia ITZIK, Preşedintele Knesset-ului, cu Lia SHEMTOV, Preşedintele Asociaţiei de Prietenie Israel – Moldova din cadrul Legislativului israelian, şi cu Benyamin NETANYAHU, Liderul opoziţiei în Knesset.   

De asemenea, parlamentarii moldoveni se vor întâlni cu Eli YISHAI, Ministrul Industriei, Comerţului şi Muncii al Israelului. 

La 8 noiembrie delegaţia Legislativului de la Chişinău se va deplasa la Tel-Aviv pentru a participa la sesiunea plenară a Forului Economic Moldo - Israelian. Forul va pune în discuţie situaţia economică şi climatul investiţional din Republica Moldova, precum şi va conţine prezentări ale sectoarelor agroalimentar şi cel al tehnologiilor informaţionale şi comunicaţiilor din ţara noastră. 

Delegaţia Parlamentului Moldovei se va întâlni la Tel-Aviv şi cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti „Beit Basarabia”.   

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus