Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
06.11.2007

Centrul Independent de Jurnalism lanseaza „Ghidul mass-media din Republica Moldova”

Centrul Independent de Jurnalism (CIJ) a lansat varianta on-line a „Ghidului mass-media din Republica Moldova”. Acesta poate fi accesat pe site-ul organizaţiei (www.ijc.md) la rubrica „Cercetare şi publicaţii”, subdiviziunea „Ghidul mass-media din Republica Moldova”. Ghidul cuprinde informaţii despre 146 ziare, 107 reviste, 54 de posturi radio, 34 posturi TV, 63 operatori TV şi 16 agenţii de presă din Moldova, inclusiv regiunea transnistreană.

Informaţia a fost colectată în perioada februarie-septembrie 2007 de un grup de operatori ai Centrului Independent de Jurnalism. Ediţia tiparită a ghidului va fi publicată la sfârşitul anului curent, cu o prefaţă ce va cuprinde o analiză a tendinţelor de dezvoltare a mijloacelor de informare în masă din Republica Moldova.

Centrul Independent de Jurnalism a realizat, începând cu anul 1999, două ediţii ale „Ghidului mass-media”. Ediţia a treia este un proiect al Centrului Independent de Jurnalism (CIJ), realizat cu susţinerea financiară a Misiunii OSCE în Republica Moldova şi Ambasadei SUA prin Programul de granturi mici pentru susţinerea iniţiativelor democratice.

Datele din „Ghidul mass-media” vor fi rectificate şi completate în mod regulat. Contactându-ne, utilizatorii vor avea posibilitatea să contribuie la perfecţionarea ghidului, adăugând informaţii suplimentare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus