Trimite e-mail | Printeaza
Economie
01.11.2007

MEC va organiza Zilele Economiei Republicii Moldova in Polonia

Ministerului Economiei si Comertului va organiza la 20-30 noiembrie  2007, Zilele economiei Republicii Moldova in Polonia, care prevede un sir de evenimete promitionale organizate concomitent in citeva orase poloneze. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Organizatia de Promovare a Exportului din Moldova, Centrul Expozitional International “Moldexpo”, si Camera de Comert si Industrie  a Republicii Moldova.

Obiectivul organizarii acestui sir de evenimente este de a consolida relatiile comercial- economice intre Republica Moldova si Polonia, de a  promova produsele autohtone pe piata poloneza precum si de a promova o imagine favorabila a Republicii Moldova ca destinatie pentru investitiile straine.

In perioada indicata in orasul Zeliona Gura, regiunea Liubuskiev  se va desfasura forul oamenilor de afaceri moldo-polonez insotit de o expozitie a marfurilor produse in Republica Moldova. In cadrul forului va fi prezentat climatul investitional din RM, oportunitatile investitionale si facilitatile existente pe care Republica Moldova le ofera potentialilor investitori straini. Atentia va fi focusata asupra sectoarelor prioritare ale economiei nationale: agricultura, industrie, turism, tehnologii informationale.

Concomitent,  Camera de Comert si Industrie va participa la expozitia “ENOEXPO”, prezentind standul cu produse din Republica Moldova iar oamenii de afaceri vor  vizita orasul Lodz, unde vor fi organizate intrevederi bilaterale cu businessmeni din Polonia.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus