Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2007-11-01/2844-2844.html
Data: Nov 1, 2007 (08:55)

Planului National de Dezvoltare pentru anii 2008-2011

Potrivit comunicatului remis de Executiv, Prim-ministrul Vasile Tarlev a prezidat o şedinţă de lucru privind procesul de elaborare a Planului Naţional de Dezvoltare.

În cadrul şedinţei a fost audiat raportul privind acţiunile întreprinse în vederea elaborării proiectului Strategiei Planului Naţional de Dezvoltare, precum şi acţiunile necesare pentru asigurarea definitivării Planului de Acţiuni PND.

Zinaida Greceanîi a informat că, începînd cu 26 iulie curent, în scopul elaborării proiectului Strategiei PND au fost organizate 25 discuţii publice la care au participat circa 1500 reprezentanţi ai ONG,  societăţii civile, mediului academic, experţi naţionali şi internaţionali etc.

Proiectul Strategiei este definitivat şi plasat pe site www.pnd.md pentru consultarea opiniei publice. Totodată în proces de definitivare se află planul de acţiuni PND.

Vasile Tarlev a accentuat responabilitatea pe care o poartă primele persoane ale administraţiei publice centrale faţă de conţinutul şi calitatea expunerii priorităţilor strategice ale PND.