Trimite e-mail | Printeaza
Politic
30.10.2007

O delegatie parlamentara a R.Moldova participa la lucrarile Adunării Interparlamentare a Comunitatii Statelor Independente

Marian Lupu, Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, participă, în fruntea unei delegaţii parlamentare, la lucrările Adunării Interparlamentare a Comunităţii Statelor Independente (AIP a CSI), care se desfăşoară între 30 octombrie – 1 noiembrie curent la Sankt Petersburg, Federaţia Rusă.

Preşedintele Parlamentului va fi primit de către Boris Grăzlov, Preşedintele Dumei de Stat a Adunării Federale ruse, şi Serghei Mironov, Preşedintele Consiliului Federaţiei a Adunării Federale a Rusiei, cu care va discuta perspectiva relaţiilor bilaterale-moldo ruse, în particular aspectele ce vizează intensificarea cooperării interparlamentare, inclusiv la nivelul AIP a CSI.  

Marian Lupu, de asemenea, va participa la şedinţa Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI. Spicherul va reveni în ţară în după amiaza zilei de 31 octombrie.  

Din componenţa delegaţiei moldoveneşti mai fac parte parlamentarii Dmitrii Todoroglo, Alexandru Lipcan şi Nicolai Guţul. Parlamentarii moldoveni vor participa la cea de-a 29-a Şedinţă plenară a AIP a CSI şi la şedinţele Comisiilor de specialitate ale AIP a CSI, relatează Secţia Relaţii cu Mass Media a Parlamentului Republicii Moldova.  

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus