Trimite e-mail | Printeaza
Politic
29.10.2007

Un Centru Informational European a fost inaugurat astazi la Chisinau

Un Centru Informaţional European a fost inaugurat astăzi pe lângă Comisia pentru Politică Externă şi Integrare Europeană a Parlamentului Republicii Moldova, relateză Secţia Relaţii cu Mass Media a Parlamentului Republicii Moldova.

Activitatea Centrului va fi orientată spre informarea publicului larg despre realităţile Uniunii Europene şi activitatea Legislativului moldovean în direcţia integrării europene a Republicii Moldova. Centrul va avea trei direcţii de activitate: servicii de analiză, informaţii în versiune electronică (www.euroinfo.md) şi materiale printate. Printre activităţile de bază, Centrul va edita un buletin informativ şi va oferi acces la o bibliotecă cu materiale despre relaţiile Republicii Moldova cu Uniunea Europeană şi noutăţile UE.  

Centrul este deschis în cadrul proiectului ”Consolidarea funcţiilor Parlamentului în Republica Moldova”, co-finanţat de Agenţia de Dezvoltare Internaţională a Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Elene (Hellenic Aid). Proiectul este implementat de către ANCE ONG (Athens Network of Collaborating Experts) în parteneriat cu Comisia pentru Politică Externă şi Integrare Europeană a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus