Trimite e-mail | Printeaza
Economie
25.10.2007

Partenerii de dezvoltare s-au aratat cointeresati in sustinerea financiara si tehnica a implementarii Planului National de Dezvoltare

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Economiei şi Comerţului al Moldovei, partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova au apreciat inalt procesul participativ pentru definitivarea Planului National de Dezvoltare, organizat de MEC.

Partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova au dat o inalta apreciere activitatii Ministerului Economiei si Comertului in organizarea procesului participativ cu societatea civila din toata tara pentru definitivarea Planului National de Dezvoltare (PND). Aceasta a fost concluzia  Sedintei donatorilor externi, care sunt organizatiile ONU, Banca Mondiala, USAID, delegatia Comisiei Europene, SIDA, DFID,etc., desfasurata joi, 25 octombrie. In cadrul sedintei a fost prezentata evolutia elaborarii si definitivarii PND.

La finalul sedintei Partenerii de dezvoltare s-au aratat cointeresati in sustinerea financiara si tehnica a implementarii Planului National de Dezvoltare, din momentul aprobarii lui, ce sa asteapta a fi pina la sfirsitul anului 2007.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus