Trimite e-mail | Printeaza
23.10.2007

Serviciul de presă al MAEIE

La 22 octombrie curent,  Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Polonia, dl Boris Gamurari, a  avut o întrevedere cu dna Ana Fotyga, Ministrul polonez de Externe. Cu această ocazie,  Ministrul a transmis reprezentantului părţii moldoveneşti un cec în valoare de 375 000 dolari pe care Guvernul Republicii Polonia l-a oferit ţării noastre cu titlu pe ajutor pentru lichidarea consecinţelor secetei din vara acestui an.

Dna Ana Fotyga a subliniat că ţara sa va rămâne un aliat fidel al Republicii Moldova în promovarea aspiraţiilor de integrare europeană, exprimându-şi speranţa că statele noastre vot coopera în viitor nu doar în contextul politicii de vecinătate a UE, ci şi în procesul integrării nemijlocite în structurile comunitare.

Mulţumind autorităţilor poloneze pentru ajutorul  acordat, Ambasadorul moldovean a evidenţiat faptul că Polonia a susţinut întotdeauna Republica Moldova, ca şi în acest caz când nu a rămas indiferentă la apelul conducerii ţării privind solicitarea asistenţei internaţionale.

23  octombrie 2007

Serviciul de presă al MAEIE

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus