Trimite e-mail | Printeaza
Economie
18.10.2007

In Polonia vor fi organizate Zilele Economiei Moldovei

Ministerul Economiei si Comertului de comun cu  Organizatia de Promovare a Exportului din Moldova si Centrul Expozitional International “Moldexpo” va organiza la 27-28 noiembrie a.c., in Polonia, orasul Zeliona Gura  misiunea economica cu genericul “ Zilele Economiei Moldovei”.

Scopul organizarii misiunii economice “Moldova prezinta in Polonia” este oferirea posibilitatii oamenilor de afaceri din Republica Moldova sa stabileasca noi contacte cu antreprenorii din Polonia si Germania .

Delegatia Republicii Moldova va fi compusa din reprezentanti ai Ministerului Economiei si Comertului, Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare, Ministerul Industriei si Infrastructurii, OPEM, precum si din delegatia oamenilor de afaceri din Republica Moldova.

La eveniment va fi prezentat climatul investitional din RM, oportunitatile investitionale si facilitatile existente pe care Republica Moldova le ofera potentialilor investitori straini. Atentia va fi focusata asupra sectoarelor prioritare ale economiei nationale: agricultura, industrie, turism, tehnologii informationale.

In cadrul evenimentului va fi organizat Forul oamenilor de afaceri moldo-polonez si o expozitie a marfurilor produse in Republica Moldova. Companiilor  autohtone li se  va oferi ocazia de a-si prezenta productia, de a stabili noi contacte, precum si de a prezenta noi proiecte investitionale oamenilor de afaceri din Voievodatul Liubuskiev, Polonia,  precum si din  regiunea vecina Brandenbourg, Germania.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus