Trimite e-mail | Printeaza
Economie
14.10.2007

Un lantul hotelier romanesc se extinde in Ucraina, Moldova si Bulgaria

Un lantul hotelier romanesc se extinde in Ucraina, Moldova si Bulgaria

Lanţul Continental vizează deschiderea, începând cu anul viitor, a mai multor hoteluri în Ucraina, Moldova şi Bulgaria, iar fiecare dintre unităţile care vor fi construite va avea peste 150 de camere, a declarat agenţiei MEDIAFAX Radu Enache, preşedintele Continental.

"Suntem în negocieri avansate pentru achiziţia de teren în Ucraina, Moldova şi Bulgaria, unde vrem să deschidem hoteluri. Dacă totul merge aşa cum trebuie, anul viitor vom începe construcţia primelor unităţi", spune Enache.

El nu a dorit să precizeze câte unităţi vor fi deschide în străinătate, dar a afirmat că acestea vor face parte din programul de investiţii al Continental, care prevede inaugurarea a 15 hoteluri în următorii trei ani, care vor însuma între 2.500 şi 3.000 de camere şi pentru care va fi alocată o suma de 150 - 160 de milioane de euro.

"Dintre aceste 15 hoteluri, cele mai multe vor fi construite în România. Dar vrem ca în fiecare dintre cele trei ţări să avem măcar unul. Hotelurile pe care le vom deschide în străinătate vor avea peste 150 de camere fiecare", adaugă preşedintele Continental.

Hotelurile care vor fi construite în afara graniţelor vor fi clasificate la trei şi patru stele, dar există şi planuri pentru unităţi de cinci stele.

Radu Enache, care controlează în România nouă hoteluri Continental, şi alte trei sub brandul Ibis - toate fiind unităţi amplasate în oraşe, spune că deocamdată nu este interesat să investească în staţiunile româneşti.

Sursa: Mediafax

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus