Trimite e-mail | Printeaza
Economie
05.10.2007

La Chisinau se va desfasura cea de a IV editie a Forumului International Investitional

La Chisinau se va desfasura cea de a IV editie a Forumului International Investitional

Ministerul Economiei si Comertului, sub egida Guvernului Republicii Moldova, va organiza pe 11 octombrie 2007, la Chisinau cea de a IV editie a Forumului International Investitional, la care va participa un numar record de invitati, de peste 400 de persoane. Forumul Investitional International, editia a IV va fi organizat in comun cu cea de-a V-a Conferinta Interbancara, care se va desfasura in perioada 11-13 octombrie.

Forumul Investitional International din Chisinau, devenit cunoscut deja in comunitatea internationala, reprezinta ocazii exceptionale pentru promovarea oportunitatilor investitionale, dezvoltarea parteneriatelor de afaceri, prezentarea si promovarea celor mai marcante proiecte investitionale in sectoarele prioritare ale tarii. Evenimentele vor reuni investitori straini, veniti cu intentii speciale de a participa si a se familiariza cu oportunitatile oferite, reprezentanti ai organizatiilor internationale si ai misiunilor diplomatice straine; oameni de afaceri autohtoni si straini – ce vin cu propuneri si proiecte de cooperare.

Deschiderea Forumului va fi efectuata de catre Presedintele Republicii Moldova Vladimir Voronin. La eveniment vor participa guvernanti, politicieni, reprezentanti a societatii civile si agenti economici din Republica Moldova si peste 200 de oficiali si businessmeni de peste hotare - Italia, Cehia, Ungaria, Germania, Franta, Romania, Rusia, etc.

In calitate de invitati la Forum va participa o delegatie a vice-guvernatorilor din 20 de regiuni a Federatiei Ruse, care se va afla in Republica Moldova in perioada zilelor de 10-13 octombrie, precum si o delegatie a conducatorilor de intreprinderi energetice din regiunea balcanica, tarile baltice, Belarusi, Rusia, intr-o componenta de 20 de persoane. 

La Forum va fi prezent si un numar impunator a reprezentantelor sferei bancare din Europa si tarile CSI. Combinarea celor doua evenimente - Forumul Investitional International si Conferinta Interbancara, va constitui un bun prilej pentru a pune un accent deosebit pe dezvoltarea sectorului bancar in Republica Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus