Trimite e-mail | Printeaza
Economie
19.09.2007

Ministrul Economiei si Comertului Igor Dodon va participa la cel de al VI Forum Investitional International “SOCI 2007”

Ministrul Economiei si Comertului Igor Dodon va participa la cel de al VI Forum Investitional International “SOCI 2007”

Ministrul Economiei si Comertului Igor Dodon va participa la cel de al VI Forum Investitional International “SOCI 2007”, desfasurat in perioada zilelor de 20-22 septembrie in Federatia Rusa. Ministrul Igor Dodon participa la Forum la invitatia Ministrului Dezvoltării Economice şi Comerţului al Federaţiei Ruse Gherman Gref, relatează Serviciul de presă al MEC.

Al VI Forum Investitional International “SOCI 2007” este organizat anual de catre Ministerul Dezvoltării Economice şi Comerţului al Federaţiei Ruse. La Forum va participa Preşedintele Federatiei Ruse Vladimir Putin, Vice-presedintele Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, Presedintele Comitetului de Stat al Republicii Populare Chineze pentru Reforme si Dezvoltare, precum si alti politicieni si guvernanti de vaza, oameni de afaceri, experti economici, etc.

Ministrul Economiei si Comertului Igor Dodon va efectua in cadrul Forumului o ampla si detaliata prezentare a reformelor economice din Republica Moldova si a climatului investitional din tara noastra.

Pe parcursul aflarii sale in Soci, Ministrul Igor Dodon va avea întrevederi bilaterale cu Ministrul Dezvoltării Economice şi Comerţului al Federaţiei Ruse Gherman Gref si conducerea societatii pe actiuni  „Gazprom”.

In cadrul ambelor intrevederi unul din subiectele discutate va constitui posibilitatea amplasarii in Republica Moldova a centrului de profit a intreprinderii rusesti „Gazprom”.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus