Trimite e-mail | Printeaza
Economie
17.09.2007

Ilie Năstate a preluat în franciză McDonald s din Moldova

Ilie Năstate a preluat în franciză McDonald s din Moldova

Omul de afaceri Ilie Năstate, fost mare jucător de tenis, a preluat în franciză restaurantele McDonalds's din Republica Moldova, unde există în prezent trei unităţi, toate în Chişinău.

Corporaţia McDonald’s a anunţat, sâmbătă, că McDonald’s Moldova a fost transferată către o structură de tip licenţă de dezvoltare, o formă de francizare utilizată de grupul american de circa 20 de ani care permite deţinerea şi dezvoltarea mărcii la nivel local.

Noii francizaţi ai McDonald’s Moldova sunt Ilie Năstase şi Ghenadie Sanduta, directorul de operaţiuni pentru McDonald’s Moldova.

"Procesul de identificare a persoanelor cărora dorim să le încredinţăm viitorul mărcii noastre în Moldova a fost unul lung şi atent. Suntem încrezători în angajamentul şi aptitudinile antreprenoriale ale francizaţilor LD (licenţă de dezvoltare, n.r.) pe care i-am ales. Noii noştri francizaţi LD reprezintă o reflectare a strategiei noastre cheie la nivel european privind păstrarea relevanţei locale pe măsură ce aceştia vor înţelege piaţa, oamenii şi oportunităţile", a declarat, într-un comunicat, preşedintele McDonald’s Europa, Denis Hennequin.În Moldova există trei restaurante McDonald’s, toate în Chişinău, unde sunt angajate circa 180 de persoane şi sunt serviţi 1,5 milioane de clienţi pe an. Primul restaurant McDonald’s a fost deschis în aprilie 1998."Sunt mândru să devin francizer McDonald’s şi să dezvolt această renumită marcă şi oamenii acesteia din Moldova. Sunt hotărât să stimulez dezvoltarea oportunităţilor pentru marca McDonald’s în Moldova", a afirmat Ilie Năstase.

Sursa: MEDIAFAX

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus