Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
12.09.2007

Un bărbat dat în urmărire internaţională, prins la Braşov

Un bărbat dat în urmărire internaţională, prins la Braşov

Un bărbat din Chişinău, dat în urmărire internaţională de autorităţile moldovene, în urmă cu un an , după ce a înşelat mai multe persoane în timpul unor tranzacţii cu maşini, a fost prins, marţi, de poliţiştii braşoveni şi a primit mandat de arestare miercuri.

Ion Baleca era considerat periculos deoarece avea antecedente de violenţă. El este acuzat că a înşelat mai multe persoane în timpul unor tranzacţii cu maşini în Republica Moldova, dar şi în România a făcut parte dintr-o grupare care, timp de trei ani, s-a ocupat de furtul de maşini.

"Având în vedere că era urmărit, bărbatul a schimbat des locaţiile în care stătea. Au fost informaţii că a stat în municipiul Braşov, în Feldioara şi la Rotbav, unde a şi fost în cele din urmă capturat. Timp de două luni a fost filat, după care s-a organizat reţinerea lui. Operaţiunea a decurs fără incidente", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, comisar şef Ştefan Băncilă, şeful Serviciului de Investigaţii.

Baleca a fost prezentat, miercuri, Curţii de Apel Braşov şi a fost arestat apoi pentru 29 de zile. El va fi cercetat pentru infracţiunile de care este suspectat în România, după care va fi extrădat pentru a răspunde pentru faptele comise în Republica Moldova.

Sursa: MEDIAFAX

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus