Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
11.09.2007

Festivalul etniilor la cea de-a VII-ea ediţie

La 16 septembrie curent în Grădina Publică  „Ştefan cel Mare şi Sfânt” va avea loc cea de-a VII-ea ediţie a Festivalului etniilor din municipiul Chişinău,  relatează Direcţia Relaţii Publice a Primăriei mun. Chişinău. Festivalul va începe cu depuneri de flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt. După deschiderea oficială a festivalului etniilor în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, oaspeţii vor vizita minipavilioanele improvizate ale organizaţiilor participante.

În cadrul festivalului vor fi vernisate expoziţii de carte, expoziţii de lucrări de artă decorativ-aplicativă, arte plastice, artizanat. Nu vor lipsi nici expoziţiile de produse culinare, vor fi organizate concursuri. 

Participanţii la festival vor demonstra  programe artistice, care vor fi organizate atât pe platoul din preajma havuzului, scena principală a festivalului, dar şi pe aleile grădinii publice. Festivalul va culmina cu o serată de agrement cu participarea fanfarei Direcţiei parcurilor.

Festivalul etniilor se va desfăşura sub egida Primăriei municipiului Chişinău în conlucrare cu Biroul Relaţii Interetnice. La ora actuală în municipiul Chişinău sunt înregistrate 23 de organizaţii etnoculturale dintre care 22 şi-au anunţat participarea la festival. 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus