Trimite e-mail | Printeaza
Politic
17.08.2007

Cioroianu acuză lipsa comunicării din partea R. Moldova în cazul vizelor

Cioroianu acuză lipsa comunicării din partea R. Moldova în cazul vizelor

Ministrul Afacerilor Externe regretă faptul că până în acest moment nu a primit o comunicare oficială din partea autorităţilor R. Moldova în legătură cu presupuse încălcări ale reglementărilor în vigoare privind eliberarea vizelor la ambasada României la Chişinău.

Ministrul Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, consideră regretabil faptul că până în acest moment, MAE român nu a primit o comunicare oficială din partea autorităţilor Republicii Moldova în legatură cu cele prezentate în conferinţa de presă, se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

MAE a solicitat oficial părţii moldovene, prin Ambasada Republicii Moldova la Bucureşti şi Ambasada României la Chişinau, detalii privind cele prezentate în conferinta de presă din 17 august 2007, precizează comunicatul citat.

Ministrul român al Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că a cerut printr-o notă verbală ambasadei Republicii Moldova la Bucureşti, lămuriri referitoare la informaţiile potrivit cărora un diplomat român la Chişinău ar fi fost acuzat de luare de mită.

Ministrul Cioroianu a declarat că autorităţile din Republica Moldova nu au informat partea română în legătură cu acest caz.

Sursa: Mediafax

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus