Trimite e-mail | Printeaza
09.07.2007

Secţia Relaţii cu Mass Media a Parlamentului Republicii Moldova

Marian LUPU, Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, a avut o întrevedere cu Michael KIRBY, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al SUA în ţara noastră. La întrevedere a participat şi Iurie STOICOIV, Preşedintele Comisiei parlamentare pentru securitatea naţională, apărare şi ordinea publică.

Interlocutorii au discutat aspecte ce vizează examinarea Proiectului de lege cu privire la prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, accentuând, în particular, importanţa adoptării acestui document în contextul angajamentelor asumate de către Republica Moldova în faţa organismelor internaţionale. Iurie STOICOV a comunicat că Parlamentul va examina în prima lectură proiectul respectiv de lege deja pe parcursul săptămânii curente.   

Părţile au mai subliniat faptul că săptămâna aceasta la Washington Consiliul de Directori al Fondului Monetar Internaţional va evalua performanţele ţării noastre în realizarea reformelor economice şi democratice. În context, interlocutorii şi-au exprimat speranţa că evoluţia Republicii Moldova şi ritmul de implementare a reformelor vor fi apreciate de o manieră pozitivă.

9 iulie 2007  

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus