Trimite e-mail | Printeaza
28.06.2007

Primăria Chişinăului şi-a modificat programul de audienţă a cetăţenilor

Începând cu ziua de mâine, vineri, 29 iunie 2007, primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, va efectua în fiecare zi de vineri a săptămânii audienţa cetăţenilor. Audienţa locuitorilor va dura pe întreg parcursul zilei, cu întrerupere de la ora 12.00 până la ora 13.00 şi va avea loc în Sala de audienţă a Primăriei Chişinăului, care se află la etajul 1 al instituţiei, intrarea din str. Vlaicu Pârcălab.

Potrivit unei dispoziţii a primarului general Dorin Chirtoacă, viceprimarii municipiului Chişinău vor primi în audienţă cetăţeni în fiecare zi de luni, cu începere de la ora 14.00. Înscrierea solicitanţilor pentru audienţă la primarul general şi la viceprimari se face în sala de audienţe a Primăriei municipiului Chişinău.

În acelaşi timp, specialiştii Direcţiei corespondenţă, petiţii şi audienţă şi responsabilii din cadrul subdiviziunilor aparatului Primăriei municipiului Chişinău vor efectua audienţa cetăţenilor zilnic, între orele 8.00 – 12.00 şi 13.00 – 17.00.

Responsabil de executarea prevederilor dispoziţiei primarului general Dorin Chirtoacă cu privire la audienţa cetăţenilor a fost desemnat secretarul Consiliului municipal Chişinău, Vladimir Şarban.

Direcţia Relaţii Publice a  Primăriei mun. Chişinău28.06.2007

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus