Trimite e-mail | Printeaza
23.05.2007

IGCD Program Coordinator

Centrul de Training «CMB» în colaborare cu DiploFoundation din Malta şi cu susţinerea financiară a Global Knowledge Partnership, Malaysia anunţă lansarea proiectului « Tinerii Lideri pentru Dezvoltarea Comunităţii prin Guvernarea Internetului».

Pentru prima dată în Moldova tinerii lideri vor analiza în ce masură soluţionarea problemelor legate de Guvernarea Internetului va avea un impact pozitiv asupra Dezvoltării Comunităţii.

Acest Program va demara în câteva etape. Prima etapă va începe cu un Program de instruire care va avea loc în perioada 1-3 Iunie 2007.   

Programul de Instruire are ca scop Crearea unei Comunităţi de Practicieni în Domeniul Guvernării Internetului în Republica Moldova.

La acest program vor participa 15 Tineri Lideri (vârsta 22-35 ani) din cadrul a 15 instituţii/organizaţii din Republica Moldova. Programul de Instruire îi va avea în calitate de experţi pe Annette Muehlberg, ICANN At-Large Structure (Chair), Berlin, Germania şi Vladimir Radunovic, DiploFoundation, Coordonator al Programului Internet Governance Capacity Building, Belgrade, Serbia.   

Limba de lucru în cadrul Training-ului este Limba Engleză. Toate costurile legate de desfăşurarea acestuia sunt acoperite de către organizatori.    

Tinerii lideri interesaţi de acest program vor completa un Formular de Aplicare şi îl vor expedia nu mai târziu de 27 Mai 2007.

Pentru  mai multe detalii vis-a-vis de Program accesaţi:  http://cmb.md/ig/Internet_Governance.html

Persoane de contact: Veronica Creţu,  IGCD Program Coordinatoremail: VeronicaC@diplomacy.edu  sau Valeria Hangan, IGCD Program Assistant la (373 22 ) 27 45 04 email: vallery_l@yahoo.com          

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus