Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.05.2007

ADEPT a lansat un program de consolidare dintre partide politice, organe electorale şi alegători

Asociaţia pentru Democraţie Participativă ADEPT a lansat marţi, 15 mai, programul "Consolidarea cooperării dintre partide politice, organe electorale şi alegători", ce va fi realizat în perioada aprilie 2007 – decembrie 2008. Programul va fi îndreptat spre consolidarea capacităţilor partidelor politice şi a organelor electorale de a comunica cu alegătorii şi de a răspunde mai bine la necesităţile acestora.

În acest sens, ADEPT va desfăşura o serie de activităţi în vederea dezvoltării capacităţilor partidelor politice, îmbunătăţirii comunicării dintre partidele politice şi alegători, consolidării capacităţilor organelor electorale de a aplica standardele electorale internaţionale, sensibilizării şi implicării cetăţenilor în procesele politice din Moldova.

Printre principalele activităţi ale programului se vor număra vizite de studiu şi o şcoală de vară pentru membrii partidelor politice, elaborarea unei serii de publicaţii cu privire la evoluţia partidelor politice şi problemele de importanţă în campania pentru alegerile parlamentare din 2009, seminare de instruire pentru membrii organelor electorale. De asemenea, ADEPT va întreţine o pagină de Internet cu privire la evoluţia partidelor politice din Republica Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus