Trimite e-mail | Printeaza
11.05.2007

Obiectivul tau poate apara sanatatea tinerilor

Esti creativ? Doresti sa traiesti intr-o lume sanatoasa fara tutun? Ai un aparat de fotografiat, o camera video, un telefon mobil cu camera foto sau video?

Daca ai raspuns cu „DA" la intrebarile de mai sus, atunci esti un candidat perfect pentru a participa in cadrul concursului „Obiectivul tau poate apara sanatatea tinerilor", organizat de Centrul de Resurse „Tineri si Liberi" si Ziarul nr. 1 pentru Tineri „Asta DA", cu sustinerea Directiei Generale Educatie, Tineret si Sport a Consiliului Municipal Chisinau (DGETS Chisinau), Agentiei Suedeze de Dezvoltare si Cooperare Internationala (Sida) si Fundatiei Soros – Moldova (FSM).

Pentru a participa la concurs e necesar sa expediezi pana la 20 mai 2007, orele 18.00, cel putin trei poze sau filmuletul tau la tematica anti-fumat, insotite de comentarii (locul si data unde ai realizat lucrarea, nota despre faptul daca vrei ca in concurs sa apara datele tale personale), la redactia@astada.md sau sa le aduci pe un CD la adresa: or. Chisinau, str. Puskin 22, Casa Presei, of. 522. Indica adresa si nr. telefonului tau mobil.

Incurajam concurentii sa realizeze filmulete si poze, care reprezinta copii ce cumpara tigari de la chioscuri si magazine, copii sau tineri ce cumpara tigari la bucata in strada, persoane ce fumeaza in locuri publice si / sau in preajma copiilor – spitale, institutii de invatamant etc. Juriul va lua in consideratie claritatea mesajului anti-fumat, calitatea fotografiilor si a spoturilor video (exceptie fac filmuletele realizate cu telefonul mobil). Materialele care vor fi receptionate pana la 1 mai 2007, vor fi prezentate in cadrul unei Conferinte de presa a Coalitiei pentru promovarea politicilor de control asupra tutunului.

Scopul nostru este sa demonstram Guvernului si Parlamentului R. Moldova ca chiar daca exista o lege cu privire la tutun – realitatea ne arata ca legea nu functioneaza, iar copii si tinerii nu sunt protejati de consecintele fumatului, inclusiv a fumatului pasiv.

ATENTIE! Cele mai relevante lucrari vor fi plasate pe o galerie on-line si vor constitui subiectul unei expozitii publice de fotografii, la fel vor fi imprimate pe CD-uri, care vor fi transmise celor 101 deputati din Parlamentul R. Moldova, Presedintelui tarii si Ministerelor de resort, la 31 mai 2007 de Ziua Internationala Anti-fumat.

PREMII: 6 cartele telefonice de 900 impulsuri (pentru abonatii Moldcell) sau de 300 lei (pentru abonatii Voxtel / Orange). Premiul mare este o CAMERA FOTO DIGITALA!

-- Citeste-ne in fiecare marti. Cu respect,

Asta DA - Ziarul nr. 1 pentru TineriChisinau, str. Puskin, 22, of. 522 // tel. / fax: (+373) 22 232736 e-mail: redactia@astada.md // http: www.astada.md

------------------------------

Informatii utile despre ziar: Concept: Cel mai popular ziar in randurile tinerilor din Moldova. Grupul tinta al ziarului: Tinerii, in special studentii si liceenii.Retele de distributie: Moldpresa, Omniapresa, Posta Moldovei, precum si propria retea de distributie in licee, colegii, universitati (ASEM, USM, ULIM, UPS „Ion Creanga", USMF „Nicolae Testimiteanu", UTM, Universitatea Agrara etc) si cinci centre raionale (Orhei, Cahul, Causeni, Ungheni si Falesti).Culori: Alb-NegruTiraj: 4150 ex.Audienta ziarului: 11 000 - 12 000 cititori Format si volum: 8 pagini A3Pret: 1 leu

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus