Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2007-05-06/537-537.html
Data: May 6, 2007 (15:46)

Băsescu în faţa a 25.000 de manifestanţi la Constanţa: Cei 322 trebuie să demisioneze după referendum

Duminică, preşedintele suspendat al României Traian Băsescu a ţinut un discurs în faţa a 250 de mii de susţinători adunaţi în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Oamenii au venit din cel puţin de opt judeţe. Băsescu a declarat că le va cere demisia parlamentarilor care l-au suspendat.

Băsescu a vorbit despre realizările sale şi a dialogat cu mulţimea. „Am refuzat negocierea cu oligarhia tranziţiei, care ar fi compromis România pentru foarte mulţi ani”, a declarat Băsescu la începutul discursului din faţa mulţimii de la Constanţa.

„Ştiti de ce m-au suspendat?", a întrebat Băsescu. Mulţimea răspunde „Nu”, iar preşedintele suspendat ridicădin umeri. „Hoţii”, au scandat cei aproape 25.000 de oameni în momentul în care Băsescu a făcut referire la cei 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa.

„Am descoperit că Geoană, Voiculescu, Tăriceanu, Vadim, sunt oameni care spun de trei luni că preşedintele a încălcat Constituţia, dar nu spun articolul pe care l-a încălcat. Din păcate sunt destui susţinători în mass media românească încearcă să păcălească electoratul român”, a mai spus Băsescu.

 

Sursa: Hotnews.ro