Trimite e-mail | Printeaza
20.04.2007

Serviciul de presa al MAEIE

Cincisprezece dintre cele mai valoroase invenţii moldoveneşti din diverse domenii ale ştiinţei şi tehnicii sunt expuse în cadrul Salonului Internaţional de Invenţii, Tehnici şi Produse Noi, care are loc la Geneva în perioada 18-22 aprilie 2007. Realizările moldoveneşi sunt prezentate de către dnii Ion Toderaş, Academician-coordonator al Secţiei de Ştiinţe Biologice, Chimice şi Ecologice ale Academiei de Ştiinţe a Moldovei şi, respectiv, Aurelian Gulea, Membru Corespondent al AŞM, Şeful Catedrei Chimia Anorganică şi Fizică a Universităţii de Stat din Moldova.

Pe parcursul celor cinci zile expoziţionale, un Juriu Internaţional compus din 75 de experţi, din care face parte şi Profesorul Aurelian Gulea,  vor evalua cele peste 1000 de invenţii provenite din 42 de ţări, pentru a le premia, la finele expoziţiei, pe cele mai merituoase. 

Membrii delegaţiei moldoveneşti sunt asistaţi logistic de Ambasada Republicii Moldova în Elveţia, ai cărei reprezentanţi au participat la inaugurarea celei de-a 35-a ediţii a Salonului Internaţional de Invenţii, Tehnici şi Produse Noi.

Serviciul de presa al MAEIE19 aprilie 2007

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus