Trimite e-mail | Printeaza
IT
16.04.2007

De la 24 pana la 26 aprilie in Moldova se va desfasura conferinta internationala "Tehnologii informationale -2007" (BIT+)

Scopul principal al conferintei este consolidarea eforturilor structurilor guvernamentale, obstesti si comerciale, ale institutiilor de cercetare, ale reprezentantilor organizatiilor straine si internationiale, campaniilor investitionale, precum si ale intregii societati sivile in scopul crearii si dezvoltarii societatii informationale.

La Conferinta vor fi prezentate initiative legislative si strategii, cele mai noi realizari si solutii in domeniul IT, vor fi examinate directiile strategice de dezvoltare a tehnologiilor informationale si telecomunicatii in institutiile administratiei de stat, in afaceri, in invatamant si stiinta.

O atentie sporita in cadrul conferintei va fi acordata problemei invatamantului in domeniul IT, dezvoltarii sistemelor informationale guvernamentale.

Conferinta este organizata de catre organzatia obsteasca “MoldInfoNet”. Co-organizatori ai conferintei sunt Ministerul Dezvoltarii Informationale si Intreprinderea de Stat Centrul de Telecomunicatii Speciale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus