Trimite e-mail | Printeaza
10.04.2007

Centrul Independent de Jurnalism şi Asociaţia Presei Independente

10 aprilie 2007

Comunicat de presă

Centrul Independent de Jurnalism şi Asociaţia Presei Independente anunţă lansarea, în cadrul Coaliţiei Civice pentru Alegeri Libere şi Corecte – Coaliţia 2007, a proiectului  de monitorizare a modului în care este reflectată campania electorală pentru alegerile locale generale de către principalele posturi de radio/televiziune şi ziare din Republica Moldova. Proiectul se realizează în parteneriat cu Institutul de Marketing şi Sondaje IMAS-INC Chişinău.

Perioada de monitorizare este 10 aprilie 2007 - 17 iunie 2007. Rezultatele vor fi făcute publice prin rapoarte bisăptămânale, în prima lună a monitorizării, apoi săptămânale. De asemenea, rapoartele vor fi plasate pe pagina de internet dedicată alegerilor locale generale www.alegeri.md/2007 realizată în cadrul Coaliţiei 2007 de ADEPT.

Proiectul este finanţat de către Fundaţia Eurasia, cu resursele Agenţiei Suedeze pentru Cooperare şi Dezvoltare Internaţională (Sida/Asdi) şi Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), Fondul Naţional pentru Democraţie, SUA şi Misiunea OSCE în Republica Moldova. 

 

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus